Hirdetés
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
escape
aktív tag
Ha nem gond magamból indulok ki!
Nekem ugyan 200 as vinyóm van de ez nem változtat sokat a helyzeten.
Minum 3 részre kell. Kell két darab ext3 fájlrendszerü és 1 swap.
Az első kettő a rendszer (/), és a mappád (/home), a harmadik pedig a "ram".Ez utóbbinak elég egy 512 es partició.. Nem kell neki nagy hely.
Az első kettő közül, a / legyen a kisebb méretű, és a /home legyen a nagyobb.Ha én lennék a helyedben:
25 GB a rendszernek
90 GB a /home mappának
és 512 a swap.Én Így csinálnám

Windows alatt ezeket nem tudod megformázni, mindenképpen kell hozzá az ubi telepitője, és majd azzal, de a particiók méretét beállithatod windows alatt, igy gyorsabb lesz, mivel csak a fájlrendszert kell majd kiválasztani.
Telepitésnél mindenképpen a Kézi-re menj, ha igy akarod megcsinálni.Remélem nem irtam nagy hülyeséget.

Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest