- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
én akkor is szívesebben látnék egy (újra) feltörekvő céget, mint egy óriást. a piacon levő legnagyobb hallal nem biztos, hog yjó kezdeni, mert neki nem lesz igazi motivációja tolni a terméket, elvégre van nekik mellé még egy rakás másik vonaluk is, majdcsak valamelyik bejön. én annak örülnék amúgy igazán (*gonosz*), ha a Nokia felhagyna ezzel a wp7-only ösvénnyel, és megcsinálnák vére azt a linux telefont, ebbe szerintem illene ez az elképzelés. sőt, inkább nekem ez amúgy tabletben jönne be. ha normálisan megoldják, akkor a szüleimnek tökéleteesn el tudok képzelni egy ilyen eszközt, mert a napi rutinjuk elvégzésére egy 10"-os tablet is elég lenne, de mondjuk egy dokumentumot, vagy emailt meírni nem árt, ha ott a dokkoló és egy kicsit fejlettebb környezet.
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- MIUI / HyperOS topik
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- LG 32MR50C-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest