- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
én akkor is szívesebben látnék egy (újra) feltörekvő céget, mint egy óriást. a piacon levő legnagyobb hallal nem biztos, hog yjó kezdeni, mert neki nem lesz igazi motivációja tolni a terméket, elvégre van nekik mellé még egy rakás másik vonaluk is, majdcsak valamelyik bejön. én annak örülnék amúgy igazán (*gonosz*), ha a Nokia felhagyna ezzel a wp7-only ösvénnyel, és megcsinálnák vére azt a linux telefont, ebbe szerintem illene ez az elképzelés. sőt, inkább nekem ez amúgy tabletben jönne be. ha normálisan megoldják, akkor a szüleimnek tökéleteesn el tudok képzelni egy ilyen eszközt, mert a napi rutinjuk elvégzésére egy 10"-os tablet is elég lenne, de mondjuk egy dokumentumot, vagy emailt meírni nem árt, ha ott a dokkoló és egy kicsit fejlettebb környezet.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest