Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
üzenetére
mire állítottad a kódolást?
palota:fájlegyesítés: hozzáadás/eltávolítás oda beirod h rar és felteszed a talált tömörítőket.
harry3:téma:nem néztem.ha tar.gz-ben van azaz tömöritett mappában akkor nem csinálsz vele semmitsem, hanem ugy hagyod ahogy leszedted a netről aztán: Rendszer/beállítások/téma és drag'n'drop módszerrel a felyílt ablakba vonszolod a letöltött becsomagolt(*.tar.gz)mappádat.rákérdez h telepited-e.igen.aztán használod.ennyi az egész, de ezt mán egy párszor leirták előttem, nem is régen.viszont ha berylt használsz, akkor emerald theme managert is.azt megnyitod a rendszer/beállítások/emerald theme manager és étt telepited.nem tudom h ott bejön-e ez a drag'n'drop módszer, próbáld ki.most próbáltam, ha emerald témát szedsz le tehát *.emerald akkor dupla klikk rá és megnyitás.már be is tette magát az emerald témái közé.ahogy nézegetem ez a két lehetőséged van.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest