Hirdetés
- iPhone topik
- Nem lesz idén iPhone 18
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Értem, köszönöm

Még azért kérdeznék párat
Még sose csináltam ilyet... A 80-ból lecsípek mondjuk 30-at, erre megy az Ubuntu, ennek csatolási pontnak ezt adom: " \ ". Ha eddig jó, akkor is elhasalnék, mert a grub-ról írtakról lövésem nincs - amiket írtál a telepítő fel fogja ajánlani mind? Csak mert önállóan már raktam fel ugye, és ott grub nem jött szembe a telepítőn.F34R:
(attól függ a KDE-t vagy a Gnome-t komálod )
Azt se tudom, hogy a Linux-ot eszik-e vagy isszák, nem hogy ezt
Köszi a segítséget neked is, a boot-usb már kész 
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még sose csináltam ilyet... A 80-ból lecsípek mondjuk 30-at, erre megy az Ubuntu, ennek csatolási pontnak ezt adom: " \ ". Ha eddig jó, akkor is elhasalnék, mert a grub-ról írtakról lövésem nincs - amiket írtál a telepítő fel fogja ajánlani mind? Csak mert önállóan már raktam fel ugye, és ott grub nem jött szembe a telepítőn.
Köszi a segítséget neked is, a boot-usb már kész