Hirdetés
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Ugyanúgy, mint most tesztelésnél a Minttel. Ilyen szempontból nincs igazán nagy különbség az Ubuntu változatok között (a Mint pedig csicsás, de lényegében Ubuntu). Gondoltam egyébként, hogy nem lehet ilyen nagy probléma az alkalmazásban, hiszen ha nem is teszteltem mindegy egyes kiadással végig az összes funkciót, de azért az aktuálisan telepített rendszeremen végignyomatom. Van amit nem veszek észre azért, de azt, hogy nem működik egyáltalán a rendszermásolás és -telepítést, azt azért jó eséllyel igen.
Őszintén szólva nincs is sok ötletem, hogy nálad miért nem működnek jól ezek a dolgok, de talán tényleg nem általános jelenségről van szó, mert mások nem panaszkodtak. Márpedig a Live rendszer készítés és rendszermásolás funkciók már jó ideje a repertoár részét képezik, sokat nem is változtak mostanában.
Az általad linkelt képnél már az is fura, hogy a betűk és az elemek így összeolvadtak, pedig rögzített betűtípussal és mérettel rendelkezik (pont az ilyesmi elkerülése végett).
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest