Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Ugyanúgy, mint most tesztelésnél a Minttel. Ilyen szempontból nincs igazán nagy különbség az Ubuntu változatok között (a Mint pedig csicsás, de lényegében Ubuntu). Gondoltam egyébként, hogy nem lehet ilyen nagy probléma az alkalmazásban, hiszen ha nem is teszteltem mindegy egyes kiadással végig az összes funkciót, de azért az aktuálisan telepített rendszeremen végignyomatom. Van amit nem veszek észre azért, de azt, hogy nem működik egyáltalán a rendszermásolás és -telepítést, azt azért jó eséllyel igen.
Őszintén szólva nincs is sok ötletem, hogy nálad miért nem működnek jól ezek a dolgok, de talán tényleg nem általános jelenségről van szó, mert mások nem panaszkodtak. Márpedig a Live rendszer készítés és rendszermásolás funkciók már jó ideje a repertoár részét képezik, sokat nem is változtak mostanában.
Az általad linkelt képnél már az is fura, hogy a betűk és az elemek így összeolvadtak, pedig rögzített betűtípussal és mérettel rendelkezik (pont az ilyesmi elkerülése végett).
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest