Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Én csak nyomtam automatikusan amit más linuxnál is kell, hogy melyik particiót méretezze át (egyébként mi a f.szért átméretezésről ír ha úgyis törli az egészet???) és itt az eredmény

Még jó, hogy 2 gépem van így max pár program, film, zene veszett el a legfontosabb pedig az, hogy a jegyzeteim rajta vannak a másik gépen és pendriveon is
Kényelem, ugye... megszokás kérdése az egész
Azért megcsinálhatták volna, hogy valóban átméretezze mint a suse, uhu és társaiknál...
Jah meg ha már a D-t ''méretezi'' át akkor a C particiót miért kell hazavágnia?....
Megzavarhatta, hogy notira akartam felrakni? + ha már átméretezéssel, telepítéssel megvolt akkor legalább indult volna el...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Napelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A streamingszolgáltatások összecsomagolása lehet a következő divat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest