- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
leslieke
üzenetére
Köszi. Közben, hogy mégse unatkozzak egy újraindítás után valami olyasmi fogadott, amire álmaimban sem gondoltam volna, létezik, hogy a Kubuntu átment transformersre és átalakult ubuntuvá? Nem tudom mi történt de miután újraindult a gép olyan mintha minden eddigi dolog eltűnt volna, a kubuntunak nyoma sincs, az asztali háttér eltánt, a tálca felkerült a plafonra, a menü oldalról nyílik, a böngésző eltánt és most egy angol nyelvű ubuntu felületének firefoxáról írok ide kissé értetlenül állva a dolog előtt..
Mi a teendő, mit rontottam el? Feltelepítettem ezt a screenletset meg frissítettem párszor, egy két dolgot testreszabtam de ettől csak nem kéne ennek történnie.... 
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mondd, hogy csíííz: Fatal Frame II: Crimson Butterfly Remake teszt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mi a teendő, mit rontottam el? Feltelepítettem ezt a screenletset meg frissítettem párszor, egy két dolgot testreszabtam de ettől csak nem kéne ennek történnie....