Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Pano
veterán
Sziasztok!
Kb 1 hete írtam, hogy felteszem az Ubuntut. Ez meg is történt, el-el voltam, ismerkedtünk viszont most már muszáj írnom, mert nem találom a megoldást és kéne a segítség.
Van egy ATI radeon x1950 kártyám és ubuntu alatt katasztrófális. Az ablak effektek akadnak, lassú az egész. Zárt illesztőprogramot nem ajánl fel hozzá (rendszerbeállítások), nem tudom mit tehetnék. Windows alatt semmi gondom a kártyával.
Próbáltam AMD honlapjáról linux drivert leszedni, de az meg hibával leáll, nem tudom feltenni (nem látom a hibaüzenetet, mert a terminál bezár kicsomagolás után).Valaki tudna segíteni?
Aktív témák
Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Metal topik
- Microsoft Excel topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest