Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
válasz
MacCaine
üzenetére
Ott lényegében minden olyanra lehet gondolni ami felhasználói szinten másabb a Windowshoz képest. A logika, a megvalósítás, a fejlesztő emberek, stb.. Lényegében neki egy ingyenes Windows kellene Linux alapokon, 24 órás közösségi támogatással és személyes segítségnyújtással. Mivel ezt nem kaphatja meg, és nem is irányíthatja a többi embert, hogy a kedvére tegyenek, ezért ide és más magyar fórumokra jár és dühöng. Én eleget segítettem neki, de persze folyamatosan erőszakoskodott dolgokkal. De hát azért nem vagyok hülye, állogassa be magának a rendszerét, keresse meg maga a problémái megoldását, a saját fórumán meg maga segítse az odatévedt szerencsétleneket (ott aztán igazi moderálás van).
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs