- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Hennet
aktív tag
hát ez a 11.10 nem nyerte el a tetszésemet, eddig kb minden hibás volt amit elindítottam:
most a 3. torrentklienssel sikerült végre elindítanom egy letöltést. A FFx gyakorlatilag használhatatlanul lassú nekem, görgetés közben laggol (...), a chromium valamelyest jobb.
A szoftverközpont se akaródzik úgy viselkedni ahogy akarom.
Az ubuntu start szép lett, de eddig pozitívat sajnos nem tapasztaltam.
Lehet egyediek a hibák, 11.04-gyel nem volt semmi probléma, csak a DVD-írásnál (ezért is váltottam, telepítőlemezt képtelen volt írni valamiért).
Tőlem első blikkre mínusz pont. (vagy kettő, hogy egy böngésző laggoljon, siralmas)ja és nagy általánosságban is lasabb, mint a natty
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- LED világítás a lakásban
- ZIDOO médialejátszók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós kamerák
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest