- iPhone topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Kube
senior tag
Hello mindenki.
Őhm nem rég került hozzám egy Fujitsu Siemens scneic N320. Ott kezdjük hogy Ubuntu van rajta
szóval gőzöm sincs mit is kellene vele tennem.Az első dolog hogy újra kellene raknom úgy hogy az ubuntu maradjon mert ezzel legalább normálisan megy a gép. De egy büdös drivert nem találok hozzá ráadásul még az ubuntuhoz se értek.
Szóval az első művelet amit szeretnék hogy újradobom az ubuntut. De nem merem elkezdeni mert valószínűleg semmi nem fog működni a megfelelő driverek nélkül.
A következő lépés a hálózat beállítása lenne. Van itthon egy TP-Link routerem. A hálózati kapcsolatoknál beállítottam hogy a megfelelő IP tartományban legyen illetve a maszkot és az átjárót is belőttem. Hát olyannyira belőttem hogy még a routert se érem el.
A harmadik dolog a biztonság lenne nem tudom hogy mi a teendő, azt hallottam hogy nem kell rá semmi sem mert nincs rá vírus hát nem tudom....
Na gyerekek ezt adjátok össze mert én már azt se tom hol is kezdjem....
Aktív témák
- iPhone topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval gőzöm sincs mit is kellene vele tennem.