Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
aag
őstag
Szomorú is vagyok, mert egyrészről kell a linux, az internetezéshez. nem szeretnék megfertőződni. Másrészt kell a windowsz a feladatok megoldásához. Sajnos be kell látnom, hogy a kettőből sohasem lesz egy.
Azért csak lenne egy megoldás. Nagyon töröm a fejecskémet, hogy jó lenne-e. Valószínűleg ki kell próbálnom, különben sohasem tudom meg. Naszóval, azt tervezem, hogy XP-t telepítek kábeles hálózat nélkül és nem telepítem fel az USB-s WiFi drivereit. Eddig ugye rendben. Na-most jön az érdekes. Az XP alá rakok egy virtualizációt, abba az ubit és beadom neki az USB-s WiFi-t. Tehát a linuxban internetezek, a windowszban dolgozom. Egyszerre. Eddig jó, de nem tudom van-e buktatója a dolognak. Szerinted?
Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest