Aktív témák
-
aag
őstag
Szomorú is vagyok, mert egyrészről kell a linux, az internetezéshez. nem szeretnék megfertőződni. Másrészt kell a windowsz a feladatok megoldásához. Sajnos be kell látnom, hogy a kettőből sohasem lesz egy.
Azért csak lenne egy megoldás. Nagyon töröm a fejecskémet, hogy jó lenne-e. Valószínűleg ki kell próbálnom, különben sohasem tudom meg. Naszóval, azt tervezem, hogy XP-t telepítek kábeles hálózat nélkül és nem telepítem fel az USB-s WiFi drivereit. Eddig ugye rendben. Na-most jön az érdekes. Az XP alá rakok egy virtualizációt, abba az ubit és beadom neki az USB-s WiFi-t. Tehát a linuxban internetezek, a windowszban dolgozom. Egyszerre. Eddig jó, de nem tudom van-e buktatója a dolognak. Szerinted?
Aktív témák
- Filmvilág
- Nagyrobogósok baráti topikja
- NVIDIA® driverek topikja
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Macrodroid
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest