- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
üzenetére
a cél a normál használat lenne. asszem kénytelen leszek korábbi verziót feltenni, azzal ment. csak a kérdés az, hogy azzal menni fog-e a tévékártyám (amíg ki nem próbálom, nem írok részleteket).
kerülőmegoldás: beteszek egy alternatív videokártyát. az a baj, hogy a gép agp-s, és a legerősebb, bele való kártya vagy egy ati x1300, amihez legutóbb se találtam drivert, vagy egy riva tnt2 m64, amivel régen szaggatott a tévélejátszás.
hogy még szebb legyen a dolog, egy másik gépen, amin lucid van, ott is gondok vannak. innen fel akartam tenni a 2.6.38-8 pae kernelt (4GB mem), erre az nvidia modul nem fordul le. a headers is fenn van, a dkms valamit szöszmötöl is (logot nem találtam róla), majd semmi. az nvidia modul nem készül el, és így nem igazán tudok előrelépni se.
mod: találtam ezt. ebből nekem az jön le, hogy az "eredeti" nvidia cucc nem jó hozzá, hanem frissíteni kell azt is. jól értelmezem? a jelenleg működő 2.6.32 rendszert nem akarom szétnyomni.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest