Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Ne haragudj, de indoklás nélkül ilyeneket ajánlgatni akkor sem kellene. Én is mondok pár tárolócímet amiről azt sem tudod, hogy mihez van és mit csinál a rendszerrel, persze önzetlenül, Te felveszed és ráfrissítesz a rendszerre?
A catalysthacks PPA-val tényleg nem volt gond Maverick alatt, de Natty alatt van. Méghozzá akkor, ha a libva-x11-1 csomag már telepítve van és arra frissíted rá. Magam is tapasztaltam és több embernek is le kellett már írnom a megoldást, különben nem tudott lejátszani semmit sem a VLC-vel, nemhogy hardveres gyorsítása legyen. Azon kívül mint mondtam, nálam jelenleg nem is működik a GPU-gyorsítás, szegmentálási hibával kilép a VLC ha aktiválom. Bizonyára ennek örülni fog az akinek fingja sincs róla, hogy mitől van, csak a javaslatodra cselekedett.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest