- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Brutforsz
üzenetére
Kétszer is végigcsináltam, de csak 0-21. jelölésekig végzi el, ráadásul összevissza (pl. a 12.es: a 57. könyvoldal, a 13-as: a 51.könyvoldal, a 14-es: az 52. könyvoldal, stb.), pedig mindent úgy csináltam, ahogyan írtad, az időbeli rendezést is betartottam. Lehet, h ott a bibi, hogy a 43. oldalig húztam bár, de nem mindegy, hogyan? Csak állítsam meg a 43-nál, ahogyan a screenshot-odon szerepel? Ezt tettem...
...vagy az lehet a gond, h más Mozilla verziom van? Jól látom, h te GoogleChome-ban használtad a CacheViewer-t?...nah sebaj, a korábbi segítségeid mindenképp sokat lendítettek előre rajtam!
Hála a neked! 
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Formula-1
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - OFF topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- T-REX!!! NE MENJETEK A MAGAS FŰBE! Amazfit T-REX 3 PRO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hála a neked!