- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Hali !
Két, ill. több kérdésem lenne.
1, Hogyan lehet azubi10.10-est rábírni, hogy használja a floppy meghajtót, ill. működjön a kfloppy ?
2, A gépemben lévő 160 gigás sata vinyót ki akarom cserélni egy 250 gigásra, a régin van két partíció , egy ubi és egy vin7 , az ubi grubja ezen vinyó bootsectorában van, innen indítható a win7-es is. Átklónoznám clonezillával a régi vinyót az ujra. Eddig sima minden, csakhát az uj vinyó UUID-je más lesz mint a régié , igy valószinüleg ledöglik az egész rendszer, és a win7 sem lesz bootolható. Az idő nem számit, gondolom ez egyszerűen gyógyítható egy linux ujratelepítéssel az előző linux helyére, vagy én buta kezdő meg tudom valahogy úgy is gyógyítani, hogy bebútolok egy live cd-ről és áteditálgatom a mit tudom én mit? De mit és hogyan?
köszi CSI
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest