- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
csixy
addikt
Miért nem kapcsolódik az ubuntu infrastruktúra módban Wifi-n a belkin 54g (wpa/wpa2, AP mód off, SSID sugárzása off) wifijéhez? Ad-hoc módban kapcsolódik , akkor viszont nem látja az internetet.
-
csixy
addikt
válasz
Siriusb #33543 üzenetére
Köszi
Akkor most a klónozás már megvan. Átépítem a vasat, bebootolok egy ubi live cd-ről és a parancssorba beírom ,hogy sudo update-grub és ennyi?
Előtte gparted segítségével esetleg szétnézek a vinyón és a maradék helyet partícionálom. A swap partíciót áttehetem máshová, vagy ezt inkább ne tegyem?
Vagy előbb csak a sudo update-grub, majd a már megujított grubról bootolás és csak ezután a maradék hely partícionálása a már élő rendszerből, majd egy ujabb sudo update-grub?
-
csixy
addikt
Hali !
Két, ill. több kérdésem lenne.
1, Hogyan lehet azubi10.10-est rábírni, hogy használja a floppy meghajtót, ill. működjön a kfloppy ?
2, A gépemben lévő 160 gigás sata vinyót ki akarom cserélni egy 250 gigásra, a régin van két partíció , egy ubi és egy vin7 , az ubi grubja ezen vinyó bootsectorában van, innen indítható a win7-es is. Átklónoznám clonezillával a régi vinyót az ujra. Eddig sima minden, csakhát az uj vinyó UUID-je más lesz mint a régié , igy valószinüleg ledöglik az egész rendszer, és a win7 sem lesz bootolható. Az idő nem számit, gondolom ez egyszerűen gyógyítható egy linux ujratelepítéssel az előző linux helyére, vagy én buta kezdő meg tudom valahogy úgy is gyógyítani, hogy bebútolok egy live cd-ről és áteditálgatom a mit tudom én mit? De mit és hogyan?
köszi CSI
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest