Hirdetés
- iPhone topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
Aktív témák
-
deter
aktív tag
Hogyan tudom GRUB boot listájából törölni egyes elemeket? Sajnos ma frissítettem, és drámain lelassult az egész rendszer. Már éppen azt akartam kérdezni, hogy hol van Ubuntu-ban a rendszer visszaállítás.
. Tehát a frissített kernel bejegyzést (2.6.32-28) szeretném törölni. Sakkozni sincs kedvem, hogy vajon mi akad össze mivel... Dual Bootos a gép, így a legkényelmesebb az volna, ha a grub választóképernyő egyáltalán nem jönne be... Így is sokat szenvedtem, mivel 10.10 Ubi már telepítésnél csontra fagyott (mind cd/dvd/pendrive és win alól is) de 10.4.-es verzió jól működik (működött).SOS kellene a segítség! (Így előre elnézést kérek, amiért több linux-al kapcsolatos topikba beleszemetelek, ugyanazzal az üzenettel, és természetesen köszönöm az esetleges segítséget!
)üdv_
deter
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Tehát a frissített kernel bejegyzést (2.6.32-28) szeretném törölni. Sakkozni sincs kedvem, hogy vajon mi akad össze mivel... Dual Bootos a gép, így a legkényelmesebb az volna, ha a grub választóképernyő egyáltalán nem jönne be... Így is sokat szenvedtem, mivel 10.10 Ubi már telepítésnél csontra fagyott (mind cd/dvd/pendrive és win alól is) de 10.4.-es verzió jól működik (működött).
)