Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
A Wifi az más, nem azt törték fel. Csak megemlítettem, hogyha itthon megvan osztva egy könyvtáram és a vezeték nélküli hálózatom nincs titkosítva, akkor egyből megjelennek fura mód ilyen exe fájlok (a megosztott könyvtárban). Tény, hogy olyan keményen nem konfiguráltam be, de le volt korlátozva rendesen. Az egy olyan szerver volt, amit csak olvasni lehetett anonim, a tárolóknak ennyi a lényegük. Aztán egyszer csak olyan parancsokat láttam a terminálban amiket nem én adtam ki, meg idegen fájlok jelentek meg a saját könyvtáramban. Igazából sokra nem mentek, mert egy 1 GB-os pedrive-on volt az egész és igen hamar betelt, elfogyott a hely.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest