Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
b.bone
senior tag
válasz
kovaax
üzenetére
Hi,
Ezt a jogosultsag szetvalasztas dolgot ki tudnad fejteni kicsit bovebben?
Nekem egy user-em van az ubuntuhoz. Az tud mindent. Mikor telepitettem ezt adtam meg.Hogy erdemes szetvalasztani? minden napi hasznalatra desktop user-t letrehozni?
Igaz csak otthon hasznalom, de ez amolyan tesztgep es valamikor ossze fogok rakni egy hasonlot fajl szervernek egy kis ceghez ahol masod allasban dolgozom.
Szoval vannak ilyen alap iranyelvek amit erdemes figyelembe venni?
Igazabol egyetlen egy konyvtarat kell megosztanom irasra olvasasra. Egy os regi foxpro-s rendszer exe fajljat futtatja mindegyik kliens egy halozatni meghajtorol.
Internet mindegyik geprol blokkolva van egy router segitsegevel.Tehat hozzak majd letre desktop usereket es adjak nekik jogot az adot konyvtarhoz es kesz?
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest