- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
agemate
üzenetére
Várjunk csak, a windows indul, csak az ubi nem? Most esik le, hogy az ntldr-rel, kevertem.
Az kínos, de szerintem nem javíthatatlan. Live rendszerről indítani kell egy ubuntut, felcsatolni az image fájlt, amit a wubi csinált, chrootolni rá és egy grub installt nyomni. Ha nem volt rajta semmi fontos, nem volt nagyon beállítva vagy valami, lehet egyszerűbb újratelepíteni.
Amúgy sem vagyok ennek a wubinak a híve. Tényleg arra jó, hogy megnézze az ember kötetlenül, milyen a rendszer, hogy kezeli a hardverét, ilyesmi, de ha állandóan fenn akarja valaki tartani, akkor egy partíciót érdemes kiszemelni neki.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az kínos, de szerintem nem javíthatatlan. Live rendszerről indítani kell egy ubuntut, felcsatolni az image fájlt, amit a wubi csinált, chrootolni rá és egy grub installt nyomni. Ha nem volt rajta semmi fontos, nem volt nagyon beállítva vagy valami, lehet egyszerűbb újratelepíteni.
Amúgy sem vagyok ennek a wubinak a híve. Tényleg arra jó, hogy megnézze az ember kötetlenül, milyen a rendszer, hogy kezeli a hardverét, ilyesmi, de ha állandóan fenn akarja valaki tartani, akkor egy partíciót érdemes kiszemelni neki.