Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
agemate
addikt
válasz
ntomka
üzenetére
Eltávolítottam, nem volt rajta semmi.
Fontos, hogy fő rendszerem a Windows 7, mivel azon mennek normálisan az Adobe progik és a játékok, de nagyon érdekel az Ubuntu és szeretném stabilan feltenni. Ezt a wubit eddig senki sem ajánlotta, de olyan egyszerűnek tűnt, hát az is.. Adott egy 500GB-os merevlemez, nincs partícionálva, egy Win7 csücsül rajta. Létre tudok hozni parítciót az Ubuntunak valamilyen programmal? Azért kérdem, mert az Ubuntu telepítőjében az erre vonatkozó rész nekem halandzsa, kötetek, gyökérkönyvtársak stb, nem értem. 
Ha létrehozok egy partíciót az Ubuntunak, akkor telepíthetem Wubival arra, vagy az sem jó?
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Anyagi helyzetek és életutak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fontos, hogy fő rendszerem a Windows 7, mivel azon mennek normálisan az Adobe progik és a játékok, de nagyon érdekel az Ubuntu és szeretném stabilan feltenni. Ezt a wubit eddig senki sem ajánlotta, de olyan egyszerűnek tűnt, hát az is.. Adott egy 500GB-os merevlemez, nincs partícionálva, egy Win7 csücsül rajta. Létre tudok hozni parítciót az Ubuntunak valamilyen programmal? Azért kérdem, mert az Ubuntu telepítőjében az erre vonatkozó rész nekem halandzsa, kötetek, gyökérkönyvtársak stb, nem értem.