Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Üdv és szép estét
!Eléggé kezdő linux-os vagyok és segítség kellene, hátha itt kapnék
. Nos Ubuntu 10.4.1 (magyar) van fent van a gépben egy Leadtek Winfast TV2000 Xp Expert tuner a gépben. Amennyire tudom rakott fel hozzá drivert az ubuntu (emesene-t használok csevegésre és ott, mint webcam látja a program). Odáig jutottam, hogy feltettem a tvtime-ot. Viszont ha elindítom kb. 1mp-re bejön és ennyi. Nem történik semmi.Mit kellene csinálnom, hogy tudjak tv-t nézni ubuntu alatt
?Ha túl hosszú leírni, akkor jöhet pü-be is, ne legyen teleszemetelve a kezdő hülyeségemmel a topik
.Előre is köszöntem bárki bármilyen segítséget tud adni
!Ui: Bármilyen kérdés van megpróbálok rá választ adni. De mondom mégegyszer eléggé kezdő linux-os vagyok
.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Gitáros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!
. Nos Ubuntu 10.4.1 (magyar) van fent van a gépben egy Leadtek Winfast TV2000 Xp Expert tuner a gépben. Amennyire tudom rakott fel hozzá drivert az ubuntu (emesene-t használok csevegésre és ott, mint webcam látja a program). Odáig jutottam, hogy feltettem a tvtime-ot. Viszont ha elindítom kb. 1mp-re bejön és ennyi. Nem történik semmi.
!