Hirdetés
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Bedöglött a monitorom, így egy igen régi, 15"-os monitort kellett beállítanom, ami csak 1024×768-as felbontásig bírja szuflával.
Az előző monitornál viszont 1280×960-at állítottam be, így bootolás után azt írja ki a monitor, hogy "Out of Range", mert nem bírja a felbontást.
Próbálkoztam már ezzel és ezzel a módszerrel is, sikertelenül, valamint kiszedtem a GRUB-ból a bootopciók szerkesztésénél a vga=xxx (x=szám) opciót is, hátha automatikus felismeréssel működni fog, ezenkívül az xorg.conf fájlt is átneveztem recovery mode-ban, hátha generál újat magának, az sem jött be.Windows esetén semmi probléma nincs, most az alól írok, a régi monitorral, mert automatikusan felismerte, hogy nem bírja az előző felbontást.
Linux alatt is ez lenne logikus, de lehet, hogy ilyen esetben rossz információkat kap a monitortól, vagy fogalmam sincs.
Mellesleg DVI-RGB átalakítóval csatlakozik a monitor.Van ötletetek?

Köszi!

Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs