Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
Aktív témák
-
martin66
senior tag
(#29941) hackeeeee
Ahogy az előbb leírtam a Boot sorrendje 1.USB-FDD 2. USB-HDD 3. USB-ZIP. Majd az F12 (boot menüben) ezek a lehetőségek vannak USB-FDD 2. USB-HDD a többit nem néztem.
Meghajtó ahogy írtam nem lehet mert NINCS! A Grubbal semmit nem csináltam azt félre néztem ahoz nem nyúltam... Eggyáltalán nem úgy van, hogy mindenhol az Optikai meghajtó van elsőnek rakva mert nincs optikai meghajtóm, ezért USB-re tettem, ahogy följebb leírtam.(#29942) x123456
Nem, nem Windows alól indítottam a telepítést, hanem újra indítottam még amikor a win rajta volt akkor bebootolt a linux pendriveról és feltettem.(#29943) sh4d0w
Sajnos ez csak a vékső eset lehet mert akkor kell szereznem egyet. Amúgy a bátyámnál neki notija van ő neki nincs ilyen baj egyszersem volt olyan, hogy akármi nem bootolt volna be!!(#29944) Sweet Lou 6
Rá rakom CD/DVD-re akkor Bootolnia kell a Pendriveról?(#29945) Kendek
"Ti aztán figyeltek, írta, hogy nincsen optikai meghajtója. Éppen ezért szenved itt a pendrive-os megoldással." így van.(#29946) x123456
Úgy, hogy előtte Win7-em volt felrakva és megakartam nézni a Linuxot is. És lehet Pendriveról mivel már többször is újra raktam arról.(#29947) LW
Egyes pont kilőve, kettes pont kilőve így megy a bootolási sorrend 1.USB-FDD 2. USB-HDD 3. USB-ZIP , hármas pont kilőve, de a CMOS reset lehet lesz, négyes pont kilőve mert látom a Boot menüben ezeket biztos USB-FDD USB-HDD USB-ZIP.
4. meg szimplán is látom ha megy a linux és bedugom.
6. Hardveres hiba remélem nemHUH
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Call of Duty: Warzone
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest