Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Köszönöm a válaszokat ki is próbáltam őket, de a siker elmaradt.
Próbáltam a zártat leszedni, ami talán sikerült is, de utána a kép ismét csíkos lett. Próbáltam a nyitottat feltenni, de valami elromolhatott, mert ilyen üzeneteket kaptam:[link]Még a próbálgatások előtt azt a lekérdezőt is megnéztem, annak az eredménye van a másik képen.
A játék vége az lett, hogy teljesen össze omlasztottam, így kénytelen voltam újrahúzni.Első lépésként a gép automatikusan a zártat teszi fel, amivel a kép jó, de a különleges effektusok nem mennek, és a kép felbontása is alacsony. Már boot időben is az ubuntu logo jóval nagyobb. Ekkor leszedtem a zártat és a nyitottat feltettem, és a látszólagos felbontás mérete megnőtt, mert az ubi logo bottnál kisebb lett, és a menüt sem lehet görgetni, mert kifér a monitorra.
A monitor felbontásánál, mind a 2 esetben a natív felbontás volt beállítva, de ránézésre a nyitottal magasabb volt.A nyitottal a kép bár csíkos, és marha zavaró, de kipróbáltam a különleges effektusokat, és mentek vele.

Most nem próbáltam meg feltenni az ati oldalán lévőt, hanem csak azt amit ő írt ki zártnak.
Valaki 5let?

Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest