Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Sziasztok!
Láttam hogy már másnak is akadt gondja az gépe altatásával, de nem igazán értettem meg hogy oldottátok meg (melyik fájlban mit írtatok át).
ATI HD3200 integrált videókari van a laptopomban, a 9.04-el minden ment simán, most a 10.04 ébresztésénél megjelenik a kép, de utánna elsötétül a monitor és nem történik semmi. olyan mintha kikapcsolna a monitor.
Valahogy helyre tudom pofozni, vagy felejtsem el az altatást (suspend to ram)? Milyen log segíthet a gond felderítésében?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest