Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovaax
üzenetére
hát, nem tudom... a szüleim gépén egy gma950-nel semmi baja, nem fagy soha.
viszont nekem meg kell a compiz, mert anélkül nincs transzparencia egyrészt (screenletek rondák nagyon), másrészt meg valamiért ha nem fut a compiz, akkor nincs window decoration sem, meg nem lehet mozgatni az ablakoka, úgy meg elég kellemetlen használni a gépet...viszont most asszem megüt a guta... ez a köcsög gparted hihetetlen... gondoltam egy másfél gigás darabkét hozzáadok az adatpartíciómhoz, ami előtte swap volt, hogy ne álljon ott feleslegesen. erre az a szar fogta, és nekiállt az egész partíciót eltolni annyival, ami röpke 200 giga adat mozgatásával jár, és persze órákig tart...
ahelyett, hogy hozzáfűzte volna az elejéhez és kész. ilyet se csinálok többet (de persze lelőni már nem tudom, mert akkor annyi az adatoknak).
Aktív témák
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple iPhone 11 - népalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Robotporszívók
- Mobil flották
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ahelyett, hogy hozzáfűzte volna az elejéhez és kész. ilyet se csinálok többet (de persze lelőni már nem tudom, mert akkor annyi az adatoknak).