- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Antigravity - ennyi volt?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovaax
üzenetére
hát, nem tudom... a szüleim gépén egy gma950-nel semmi baja, nem fagy soha.
viszont nekem meg kell a compiz, mert anélkül nincs transzparencia egyrészt (screenletek rondák nagyon), másrészt meg valamiért ha nem fut a compiz, akkor nincs window decoration sem, meg nem lehet mozgatni az ablakoka, úgy meg elég kellemetlen használni a gépet...viszont most asszem megüt a guta... ez a köcsög gparted hihetetlen... gondoltam egy másfél gigás darabkét hozzáadok az adatpartíciómhoz, ami előtte swap volt, hogy ne álljon ott feleslegesen. erre az a szar fogta, és nekiállt az egész partíciót eltolni annyival, ami röpke 200 giga adat mozgatásával jár, és persze órákig tart...
ahelyett, hogy hozzáfűzte volna az elejéhez és kész. ilyet se csinálok többet (de persze lelőni már nem tudom, mert akkor annyi az adatoknak).
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- TP-Link WR1043ND router
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ahelyett, hogy hozzáfűzte volna az elejéhez és kész. ilyet se csinálok többet (de persze lelőni már nem tudom, mert akkor annyi az adatoknak).