Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Lakers
üzenetére
Ezt Google fordítóval hoztad össze?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De rég írtam ide.
Az új notimban ati mobility radeon 5470 van. Hivatalos driver még nincs hozzá linuxra, és hát ki tudja mikor lesz.
Valaki nem tud valami megoldást, hogy fel tudjak küldeni egy ubit rá úgy, hogy használni tudjam a kártyát is. Tegnap néztem egy live rendszert, de felbontás max 1024x768 és gyorsítást sem tudtam varázsolni.
Néztem külföldi fórumokat, de valami nagyon kiherélt megoldást találtak, hogy a régi drivert felerőszakolták rá, de ugye azzal meg nagyon nem működik teljes értékűen. 
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az új notimban ati mobility radeon 5470 van. Hivatalos driver még nincs hozzá linuxra, és hát ki tudja mikor lesz.
Valaki nem tud valami megoldást, hogy fel tudjak küldeni egy ubit rá úgy, hogy használni tudjam a kártyát is. Tegnap néztem egy live rendszert, de felbontás max 1024x768 és gyorsítást sem tudtam varázsolni.