- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Na ez az, hogy a karmic release live-val sem volt SEMMI gondom. Aztán install után szépen jöttek a gondok, meg gondolom ahogy "javították" a hibákat. Először a dvd drivere ontotta magából az eseményeket (CPU 50%-on) -- jelzem lemezt írni azóta sem tudok így -- ezt a disable-polling-al leküzdöttem. Aztán egyszer csak megszűnt a telefonya támogatás.
A hup-on olvastam h a lucidba integrálták az iphone-os drivert, meg pár alkalmazást rágyúrtak, hogy kezelje, és valljuk be még egy reménykedésekkel teli félév kezd a végére érni, hogy tán javítanak hibákat, és nem integrálnak újakat. Egy VM-ben fut a KDE változat, gyanakodva bökdösöm, egyelőre nagy hibája nincsen...
Amúgy kerestem rá megoldási lehetőségeket, de sehol egy árva fórum-hozzászólás nem szólt arról, hogy ilyenkor hogyan leheljek életet a connection-be.
Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest