Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
FixY67
üzenetére
Screenshot:
És mielőtt kérdeznétek, NEM, nem lehet létrehozni új partíciót - annak ellenére, hogy van ott egy extended; mintha ez alá lenne rendelve a primary...:
Érdekes a dolog, mert telepítés során elvileg szándékosan logikait választottam, a maradék partíció létrehozásával meg akkor nem foglalkoztam, mert úgy voltam vele, hogy majd később. Hát mégis akkor kellett volna.
Amire megoldásként gondoltam: Live CD-ről kimásolom akárhova a /home tartalmát, lezúzom ezt a partíciót, majd létrehozom a két logikait, és végül a keletkező meghajtónév szerint átszerkesztem a csatolási pont miatt /etc/fstab fájlt.
Ez tűnik számomra a legegyszerűbb megoldásnak. Gondolom ennél egyszerűbb nincs is igazán.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest