- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Garmin topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
floatr
üzenetére
Közben elkezdtem használni a XFCE-t, és baromira megtetszett. A gnome/KDE működéséhez képest iszony fürge, és a beállítások kiismerése után csak pár kisebb nehézségbe futottam bele:
-- nem tudom beállítani a KDE-s alkalmazások stílusát/betűtípusát
-- a thunar nem kezeli a GVFS-t, így nem tudok röptében behúzni pl. SMBFS vagy SSHFS alapon filerendszereket.Az érdekessége a gnome/KDE után, hogy a desktop váltás még kompozit módban is úgy műxik, hogy "minimalizálja" az ablakokat, amik nem az aktuális desktopon vannak. Ezt abból tudom, hogy az ATI driver kínos másodperceket rászámol egy desktopváltásra compiz használatakor, dehát ez máshol sem volt jobb. Itt annyi a difi, hogy matatás nélkül nem vágja telibe a memóriát nem látható ablakok mocskaival feleslegesen.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Horgász topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest