Hirdetés
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- MIUI / HyperOS topik
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
Servert? Ezt nem értem. Eddig az volt, hogy ezt a 12MB-os minit. Mi lenne a hátrányom a server változathoz képest?
te tudod mit szeretnel, az apt tudja hogyan tegye fel.
Dehogy, képes vagyok tanulni, de itt még az alapvető összefüggéseket sem látom tisztán. Például nem tudom, hogy ami a mini után feláll, az mégis mit tud? OK, van vezetékes internetem a ruterből, bedugom, de ha nem kezeli valamiért akkor nálam egyből megállna a tudomány. Akkor odaadnám mondjuk CD-n vagy USB-n, miután letöltöm egy másik gépen? De USB például van alapból, vagy előbb azt is telepíteni kell? Bocs, de nálam ilyen és ehhez hasonló elemi kérdések merülnek fel, nem pedig az, hogy valami nekem automatán dolgozik, vagy sem.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest