- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
üzenetére
Nyilván állíthatónak kéne lennie, hiszen én sem azt akarom, hogy helyettem más szívjon, hanem hogy mindenkinek kézre álljon a rendszer.
Kösz, ezekről nem tudtam, de valószínűleg így sem fogok kétpaneles fájlkezelőket használni, már eszembe sem jut, régebben is jellemzően csak akkor kerültek elő TC vagy UC, ha egy darabolt állományt össze kellett fűzni, ftp-hez is inkább használtam FileZillát, míg a többiek a koliban erre is TC-t használtak.
moma, Vladi: A szüleim pl. nem tudják megtanulni, hogy mikor egy és mikor kettő, jellemzően gombra/hivatkozásra kétszer kattintanak, ikonra egyszer, ilyenkor számolok el 10-ig, ha még tudok számolni.

Windows-ban is lehet egykattintásos rendszert használni, sose értettem mi a jó benne, dehát ki mit szokott meg. Nem olyan dolgok ezek, amiket nehéz megvalósítani több megközelítés szerint és választhatóvá tenni.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Tápos kibeszélő offtopik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest