Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Sikerült széttúrnom a sambát (nem látta a Windows-os gép az Ubuntura kötött nyomtatót, állítgattam a megosztást 1-2 howto szerint, de semmi hatás, ezért feltettem a samba4-et, hátha azzal megy (valamelyikben írták, hogy a 3.4 nem támogatja az NTVLM2-t, gondoltam a 4 már talán igen
, de nem, visszaraktam a samba 3.4-et és egy rakat kapcsolódó csomagot (gadmin-samba, samba-tools, sytem-config-samba, winbind)), eddig azonnal felismerte, ha Windowsos gép kapcsolódott a hálózatra, de a gányolásom után is legalább a Windows látta a megosztásokat, de restart óta nem indul automatikusan a samba szerver, és csatlakozni sem lehet hozzá, ha elindítom. (a winbindd inaktív) Van rá valami mód, hogy visszaállítsam az eredeti állapotot? Ha teljes eltávolítást csinálok (ergó törlöm az elszúrt configfájlokat is), és újra felteszem a csomagokat az megoldás?
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de nem, visszaraktam a samba 3.4-et és egy rakat kapcsolódó csomagot (gadmin-samba, samba-tools, sytem-config-samba, winbind)), eddig azonnal felismerte, ha Windowsos gép kapcsolódott a hálózatra, de a gányolásom után is legalább a Windows látta a megosztásokat, de restart óta nem indul automatikusan a samba szerver, és csatlakozni sem lehet hozzá, ha elindítom. (a winbindd inaktív) Van rá valami mód, hogy visszaállítsam az eredeti állapotot? Ha teljes eltávolítást csinálok (ergó törlöm az elszúrt configfájlokat is), és újra felteszem a csomagokat az megoldás?