Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic V2 - origami
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Sikerült széttúrnom a sambát (nem látta a Windows-os gép az Ubuntura kötött nyomtatót, állítgattam a megosztást 1-2 howto szerint, de semmi hatás, ezért feltettem a samba4-et, hátha azzal megy (valamelyikben írták, hogy a 3.4 nem támogatja az NTVLM2-t, gondoltam a 4 már talán igen
, de nem, visszaraktam a samba 3.4-et és egy rakat kapcsolódó csomagot (gadmin-samba, samba-tools, sytem-config-samba, winbind)), eddig azonnal felismerte, ha Windowsos gép kapcsolódott a hálózatra, de a gányolásom után is legalább a Windows látta a megosztásokat, de restart óta nem indul automatikusan a samba szerver, és csatlakozni sem lehet hozzá, ha elindítom. (a winbindd inaktív) Van rá valami mód, hogy visszaállítsam az eredeti állapotot? Ha teljes eltávolítást csinálok (ergó törlöm az elszúrt configfájlokat is), és újra felteszem a csomagokat az megoldás?
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, de nem, visszaraktam a samba 3.4-et és egy rakat kapcsolódó csomagot (gadmin-samba, samba-tools, sytem-config-samba, winbind)), eddig azonnal felismerte, ha Windowsos gép kapcsolódott a hálózatra, de a gányolásom után is legalább a Windows látta a megosztásokat, de restart óta nem indul automatikusan a samba szerver, és csatlakozni sem lehet hozzá, ha elindítom. (a winbindd inaktív) Van rá valami mód, hogy visszaállítsam az eredeti állapotot? Ha teljes eltávolítást csinálok (ergó törlöm az elszúrt configfájlokat is), és újra felteszem a csomagokat az megoldás?