Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
Hello!
Belekezdtem én is a Linux-ba! Perxe mellette fent van még egy biztos op rendszerem, de ez a tanuló szakasz most...
Viszont lehet, hogy nem jól kezdtem neki? Ubuntu 7.10 (tribe5)-t telepítettem fel (plussz pár száz upgrade), viszont ez akkor még csak fejlesztői, tesztelhető változat?
Gondolok itt arra, hogy nekem most nem ezen kéne próbálkoznom?!
Első baj, hogy envy nem működik, mert nem kompatibilis az op-rendszerrel (pedig mintha valakinél azt olvastam volna, hogy 7.10-nél működött neki)
ENVY ERROR: Your Operative System does not seem to be supported by Envyesetleg kérhetek valami segítséget nvidia driver telepítéshez és konfiguráláshoz?
(link is megteszi, ha volt róla szó, de eddig nem találtam a topicban számomra használhatót)előre is thx!
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest