- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
megint csak egy újratelepítéssel lehet majd megcsinálni
Igen, én akkoris egyszerűbbnek, gyorsabbnak láttam az újratelepítést, ha túl sok beállítást kellett volna visszacsinálni a default beállításra. Persze le tudom menteni a prtíciót és vissza tudom rakni, de nem sokkal több törölni a partíciót és újrahúzni a rendszert. Később, mikor már rengeteg dolog lesz rajta, csak a mentés jöhet szóba. Egyébként eddig csak egyetlen olyan partíciómentőt találtam, ami az elfoglalt területet volt képes menteni. Azt is először föl a winre, majd cd-re, pendrájvra kiírni a bootolni képes szoftvert. Szóval linuxra az én ismereteim szerint nettó partíciómentésre csak ez a jó. Ha tudtok mást, esetleg ingyenest, ami szintén "kívűlről indul" és nettót ment, ne kíméljetek!

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest