- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
megint csak egy újratelepítéssel lehet majd megcsinálni
Igen, én akkoris egyszerűbbnek, gyorsabbnak láttam az újratelepítést, ha túl sok beállítást kellett volna visszacsinálni a default beállításra. Persze le tudom menteni a prtíciót és vissza tudom rakni, de nem sokkal több törölni a partíciót és újrahúzni a rendszert. Később, mikor már rengeteg dolog lesz rajta, csak a mentés jöhet szóba. Egyébként eddig csak egyetlen olyan partíciómentőt találtam, ami az elfoglalt területet volt képes menteni. Azt is először föl a winre, majd cd-re, pendrájvra kiírni a bootolni képes szoftvert. Szóval linuxra az én ismereteim szerint nettó partíciómentésre csak ez a jó. Ha tudtok mást, esetleg ingyenest, ami szintén "kívűlről indul" és nettót ment, ne kíméljetek!

Aktív témák
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest