- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
Elgondolkozom. Bizonyos értelemben nagyon is gondban vagyok, hogy jó döntés-e az áttérés. Köszönöm a tanácsaidat!
(#19384) Sweet Lou 6: Köszi, de én inkább valamiféle komplett internet security programra gondoltam.
(#19399) kw3v865: Igen, sőt szerintem kell! Hogy mit, nos azzal most én nagy gondban vagyok...
(#19400) Kendek: Írod: Vírusirtót fel lehet dobni, de az sem az Ubuntut fogja megvédeni, hanem a Windowst.
Honnan veszed te ezt a butaságot? Mert ugye ezzel nem mást jelentesz ki, mint azt, hogy a linuxon a vírusok száma pontosan nulla. Ne haragudj, de ez marhaság!(#19403) Nagytalp : A winfos az egy játékra való rendszer ergo nem is használom másra.
Nem ez az első marhaság amit ide leírsz. Sportot űzöl belőele?Naszóval, nem akarom itt felcsigázni a hangulatot, de azt látom, hogy piszkosul el vagytok ájúlva a linux felsőbbrendűségétől. Pedig nem az. Könnyen fertőzhető és könnyű rá a betörés. Az igaz, hogy a windowszra sokkal több, talán három, vagy négy nagyságrenddel több vírus, trójai és féreg létezik, munt linuxra, vagy MAC-re. De bár bocsánat, aki 2009-ben azt hiszi, hogy egyetlen egy darab sincs, az szerintem hülye !
Aktív témák
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS routerek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest