Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
milestone
tag
Sziasztok!
Egy frissen vásárolandó laptopra telepíteném a húgom számára átnevelő célzattal az Ubuntu 9.10-et (vagy Kiwi 9.04-et, még nem tudom) és a Win XP-t.
Még soha nem telepítettem Ubit, így azt szeretném kérdezni, hogy melyiket célszerű előbb felrakni, hogy dual-boot-os legyen a rendszer?
Siker/sikertelenség esetén (ami az átnevelést illeti) hogy lehet eltávolítani egyik vagy másik oprendszert úgy, hogy a másik ne szenvedje meg?
Jól tudom, hogy az Ubi ext4 fájlrendszert használ? Így, gondolom, Ubi alól láthatók a Win ntfs/fat32 fájlrendszerű mappái, fordítva viszont nem.
Hány partíció kell/célszerű az Ubuntunak, egyenként hány giga (a winchester 250GB, nyersen)?
Egyelőre ennyi lenne.
Köszönöm.
Üdv,
m
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest