- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
milestone
tag
Sziasztok,
Adott egy gép, melynek winchesterén 3, általam létrehozott elsődleges (az elsőn XP) és egy szerviz partíció, mely - mint kiderült - szintén elsődleges.
Levágtam a 3. part-ból 10 gigát a GParted-dal az Ubi telepítéséhez, mely formázatlan.
Jól sejtem, hogy ezért (4 elsődleges partíció) nem tudom telepíteni az Ubuntut? -
milestone
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
V.Stryker és Speedfire: köszönöm a válaszokat.
Jó ötlet a wubi Win alól, ez lesz egyelőre. -
milestone
tag
Sziasztok!
Egy frissen vásárolandó laptopra telepíteném a húgom számára átnevelő célzattal az Ubuntu 9.10-et (vagy Kiwi 9.04-et, még nem tudom) és a Win XP-t.
Még soha nem telepítettem Ubit, így azt szeretném kérdezni, hogy melyiket célszerű előbb felrakni, hogy dual-boot-os legyen a rendszer?
Siker/sikertelenség esetén (ami az átnevelést illeti) hogy lehet eltávolítani egyik vagy másik oprendszert úgy, hogy a másik ne szenvedje meg?
Jól tudom, hogy az Ubi ext4 fájlrendszert használ? Így, gondolom, Ubi alól láthatók a Win ntfs/fat32 fájlrendszerű mappái, fordítva viszont nem.
Hány partíció kell/célszerű az Ubuntunak, egyenként hány giga (a winchester 250GB, nyersen)?
Egyelőre ennyi lenne.
Köszönöm.
Üdv,
m
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone topik
- The Elder Scrolls VI
- Google Pixel topik
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest