Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Iginotus
üzenetére
pl. partimage De van sok lehetőség, ha rákeresel.
Egyszer én is csináltam, kb. fél éve egyik vinyóról másikra, de már nem emlékszem, hogy mivel
Viszont azt tudom, hogy utána még kézzel kellett bütykölni a grubot, mivel a partícióknak ugye más UUID-je lesz. Ill. kernelfrissítéskor azóta is, ha engedem, hogy maga írja át a grubot (menu.lst), akkor visszaírja a régi vinyó UUID-it... Azóta erre kell figyelnem, de működik hibátlanul.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont azt tudom, hogy utána még kézzel kellett bütykölni a grubot, mivel a partícióknak ugye más UUID-je lesz. Ill. kernelfrissítéskor azóta is, ha engedem, hogy maga írja át a grubot (menu.lst), akkor visszaírja a régi vinyó UUID-it... Azóta erre kell figyelnem, de működik hibátlanul.