Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Ubuntus gondjaim/kérdéseim lennének.
Adott egy Acer Aspire 5536G-642G25Mn típusú laptopom, amire pár hete telepítettem egy Ubuntu 9.04-et. Még most tanulom a rendszert - ez az első találkozásom a Linux-szal -, de már nagyon szeretem, viszont akadt bár gondom vele.
Az első a WiFi. Windows alatt tökéletesen megy, viszont Ubuntun szakadozik, illetve olyat csinál, hogy látszólag megy, gyakorlatilag viszont egy oldalt nem képes behozni. Ilyenkor ki kell kapcsolnom a WiFi-t, várni, visszakapcsolni, megvárni amíg bejelentkezik a hálózatra, majd használni a tudattal, hogy 4 perc múlva újra el fog menni. Rendszerint el is szokott. Mivel Win alatt nem jelentkezett ez a probléma, ezért gondolom, hogy az Ubuntuval kellene valamit csinálni, de nem tudom, hogy mit.A másik problémámat a beépített kártyaolvasó okozza. Hiába rakok bele bármilyen kártyát is, egyszerűen nem érzékeli, mintha nem tettem volna semmit sem. Ehhez is driver kellene? Ha igen, tudnátok segíteni, hogy hol találom?
Aktív témák
- Tesla topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez a mondat angolul?
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gép beárazási segítség nyújtás!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest