Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Ubuntus gondjaim/kérdéseim lennének.
Adott egy Acer Aspire 5536G-642G25Mn típusú laptopom, amire pár hete telepítettem egy Ubuntu 9.04-et. Még most tanulom a rendszert - ez az első találkozásom a Linux-szal -, de már nagyon szeretem, viszont akadt bár gondom vele.
Az első a WiFi. Windows alatt tökéletesen megy, viszont Ubuntun szakadozik, illetve olyat csinál, hogy látszólag megy, gyakorlatilag viszont egy oldalt nem képes behozni. Ilyenkor ki kell kapcsolnom a WiFi-t, várni, visszakapcsolni, megvárni amíg bejelentkezik a hálózatra, majd használni a tudattal, hogy 4 perc múlva újra el fog menni. Rendszerint el is szokott. Mivel Win alatt nem jelentkezett ez a probléma, ezért gondolom, hogy az Ubuntuval kellene valamit csinálni, de nem tudom, hogy mit.A másik problémámat a beépített kártyaolvasó okozza. Hiába rakok bele bármilyen kártyát is, egyszerűen nem érzékeli, mintha nem tettem volna semmit sem. Ehhez is driver kellene? Ha igen, tudnátok segíteni, hogy hol találom?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest