Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Ubuntus gondjaim/kérdéseim lennének.
Adott egy Acer Aspire 5536G-642G25Mn típusú laptopom, amire pár hete telepítettem egy Ubuntu 9.04-et. Még most tanulom a rendszert - ez az első találkozásom a Linux-szal -, de már nagyon szeretem, viszont akadt bár gondom vele.
Az első a WiFi. Windows alatt tökéletesen megy, viszont Ubuntun szakadozik, illetve olyat csinál, hogy látszólag megy, gyakorlatilag viszont egy oldalt nem képes behozni. Ilyenkor ki kell kapcsolnom a WiFi-t, várni, visszakapcsolni, megvárni amíg bejelentkezik a hálózatra, majd használni a tudattal, hogy 4 perc múlva újra el fog menni. Rendszerint el is szokott. Mivel Win alatt nem jelentkezett ez a probléma, ezért gondolom, hogy az Ubuntuval kellene valamit csinálni, de nem tudom, hogy mit.A másik problémámat a beépített kártyaolvasó okozza. Hiába rakok bele bármilyen kártyát is, egyszerűen nem érzékeli, mintha nem tettem volna semmit sem. Ehhez is driver kellene? Ha igen, tudnátok segíteni, hogy hol találom?
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Eredeti játékok OFF topik
- 2x 10GBASE-T PCIe Network Adapter Card
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA V
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest