Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Netfone
- iPhone topik
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Mobil flották
Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Ubuntus gondjaim/kérdéseim lennének.
Adott egy Acer Aspire 5536G-642G25Mn típusú laptopom, amire pár hete telepítettem egy Ubuntu 9.04-et. Még most tanulom a rendszert - ez az első találkozásom a Linux-szal -, de már nagyon szeretem, viszont akadt bár gondom vele.
Az első a WiFi. Windows alatt tökéletesen megy, viszont Ubuntun szakadozik, illetve olyat csinál, hogy látszólag megy, gyakorlatilag viszont egy oldalt nem képes behozni. Ilyenkor ki kell kapcsolnom a WiFi-t, várni, visszakapcsolni, megvárni amíg bejelentkezik a hálózatra, majd használni a tudattal, hogy 4 perc múlva újra el fog menni. Rendszerint el is szokott. Mivel Win alatt nem jelentkezett ez a probléma, ezért gondolom, hogy az Ubuntuval kellene valamit csinálni, de nem tudom, hogy mit.A másik problémámat a beépített kártyaolvasó okozza. Hiába rakok bele bármilyen kártyát is, egyszerűen nem érzékeli, mintha nem tettem volna semmit sem. Ehhez is driver kellene? Ha igen, tudnátok segíteni, hogy hol találom?
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Ingatlanos topic!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest