Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kephamos
üzenetére
a logikai az a particio tipusa. az nfs meg a fajlrendszere.
van az elsodleges (primary) particio, ebbol lehet altalaban max negy.
van a kiterjesztett (extended) particio, ebbol lehet nemtommennyi (altalaban egy szokott)
van a logikai particio, ami meg a kiterjesztett particio felosztasa.
ez az egesz buli azert kell h lehessen tobb, mint negy particiod.szoval nem tudom hogyan nez ki particios szerkezeted most, de ha egy ures, nem hasznalt helyen enged neked a gparted logikai pariciot csinalni, az azt jelenti h egy extended particiot mar letrehoztal es most azon garazdalkodsz. hagyd neki h megcsinalja a logikai particiot es uttana erre a logikai pariciora csinalj kovetkezo lepesben fajlrendszert.
ha csak adatokat tarolni kell az ntfs akkor nincs gond, de errol sztem nem bootol a vindoz, mert az csak elsodlegesrol tud. ha igaz
lehet h bootloader-rel megoldhato.mod: jaaaaajjj az ures helyre megegy particiot a vindoznak, az is 'primary' legyen hiszen mar irtam
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
lehet h bootloader-rel megoldhato.