Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
Bikkrom
üzenetére
Én a chromium alá úgy tettem flash-t, hogy:
1. Linuxos flash driver letöltése Adobe honlapról, kitömörítés valahova a saját könyvtárba
2. a kitömörített flash driver (libflashplayer.so fájl) bemásolása a /usr/lib/chromium-browser/plugins könyvtárba
3. parancsikon készítése a chromium-nak, hogy az enable-plugins kapcsoló is benne legyen
Ha nagyon nem megy, akkor ne parancsikonnal vagy menüből indítsd, hanem kézzel, terminálból, akkor elsírja, mi a baja.
Más téma, ha már itt vagyok: biztosan többeknek van otthon kis linuxos házi szerverük, egy PIII-as gépet akarok beállítani samba-ba, kérdés az, hogy ne pazaroljon sok energiát, érdemes-e WOL-al ébresztgetni (gondolom akkor ilyen hálókarit kell vennem, az alaplap elméletileg támogatja), vagy elég ha hibernálja magát, ha nincs aktivitás? (napközben nincs otthon senki, max. torrent megy, de az is eléggé ritkán)
Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (FOGLALVA)
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest