Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz
üzenetére
Az megvolt. Arra is rájöttem, hogy rejtett, mert alapból nincs semmi a /home-omban csak 4-5 mappa, de 140MB volt így régi jó windows módszerrel a Nézet menüben meg is lett és ki is töröltem minden chromes cuccot. De amint elindítottam:első ránézésre könyvjelzők nincsenek oké, jelszavak se és history se, de az about:pluginsra megint ugyan azt kaptam amit firefoxra adna. Pont ugyan azt, minden pluginst a firefoxtól használ.
Hiába másolom át a libflashplayer.so fájlt, amit minden leírás említ a lib-be a chromium pluginsokba onnan egy pluginst se használ. Sőt ha a mozillás pluginsok közé teszem ezt a fájlt zokszó nélkül figyelmen kívül hagyja azaz about:plugins változatlan.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hiába másolom át a libflashplayer.so fájlt, amit minden leírás említ a lib-be a chromium pluginsokba onnan egy pluginst se használ. Sőt ha a mozillás pluginsok közé teszem ezt a fájlt zokszó nélkül figyelmen kívül hagyja azaz about:plugins változatlan.