Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Üdv All, újra én.

Az első lépés a natúr feltelepült Ubuntun a frissítés és az ati driver volt. Újraindítás óta(mármint az első reset óta mikoris feltettem az Ati drivert) ha be akarom hozni a Kijelzők tulajdonságai menüt 1 percig vibrál a kép és lassú mint állat. Azóta sem változott a helyzet. Egyes weblapokon is jelentkezik a vibrálás mikor böngészek. Keresőbe beírtam itt a vibrálás szót és látom más Ati tulajoknak is vibrál a kijelző elég csúnyán főleg videók közben. Nekem egy HD2600Pro-m van 19"-os Gericom monitorral 1600*1200-on 85Hz-en. Keresőt használva nem találtam megoldást a vibrálás eltüntetésére. Csúnyán idegesítő a lassulás és a percekig tartó vibrálás. Valaki tud megoldást? Vagy panaszkodja a kAti
oldalán ami persze teljesen értelmetlen? 
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest