Legfrissebb anyagok
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
Mobilarena témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
btb300
csendes tag
Hali!
Köszönöm a tanácsokat. Az asztali gépemnél próbálkoztam a BIOS flash-sel- de csak win alól, úgy meg nem volt hajlandó se downgradelni, se az aktuálisat újra feltenni, majd megpróbálom floppyról is valahogy, csak be kell szereznem egy meghajtót
A laptopnak ma kiírtam egy ubuntu 9.04 AMD 64 CD-t, erről feltelepedett elsőre, jelenleg működik. Nem értem, de azért örülök. Ha az asztali géppel is sikerül valamit csinálnom, majd írok, hátha más is tanul belőle.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A laptopnak ma kiírtam egy ubuntu 9.04 AMD 64 CD-t, erről feltelepedett elsőre, jelenleg működik. Nem értem, de azért örülök. Ha az asztali géppel is sikerül valamit csinálnom, majd írok, hátha más is tanul belőle.