Hirdetés
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
sh4d0w
üzenetére
A biztonsági frissítésekre gondoltam csak. De találtam egy opciot a grafikus felületen, a frissítéseknél amit tomtyi mutatott, hogy biztonsági frissítések kérdés nélkül települnek, ez nekem elég is

Köszi mindenkinek.Akit érdekel jelenleg ez a kis szerver úgy áll hogy Samba (fájl megosztás hálózaton belül), nyomtatószerver, torrent, FTP szerver, VNC konfigurálva (kicsit döcögősen megy, de megy.)
És megint egy kérdés, gondolkozom azon hogy felteszek egy server edited ubuntut, de ezt direkt a gépre szeretném, valahogy meg lehet oldani, hogy ne keljen egy másik gépen előtelepítenem?
(A jelenlegi rendszer így van rajta.) Az kéne hogy beleteszek egy másik vinyot VNC-vel felmegyek rá és ubuntun belül installálom a másik ubuntut? Persze egy másik vinyora...
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs