Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Golfórát csinált a Huawei a gyönyörű GT 6 Próból
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
pitipeti
csendes tag
Ubuntu Edgy-t használok.
Ma reggel szokás szerint megjelent a narancssárga négyzet, hogy frissítések elérhetőek.
Katt. -> Frissítés
Valami komolyabb cucc is lehetett benne, mert a frissítést követően újra kellett indítani a rendszert is.
Láttam a listában ilyet is, hogy ''kernel header''.
Megmondom őszintén, hogy nem szoktam végignézni a felajánlott listát, mert fogalmam sincs hogy mi micsoda, csak telepítem az ununtu által ajánlott csomagokat. (Mint win alatt: ott sem érdekli sztem az átlag usert, hogy az adott patch az éppen mit állít át vagy be a rendszerben. Azért vannak az MS mérnökei.)
Hát ez van. Nagyon nem szeretném újra telepíteni a rendszert, mert nagyon sok időt töltöttem a beállítgatásával.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest