- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
tudom, hogy nincs hibernálás, de nem zavar. soha nem használtam, talán csak egyszer kipróbálni, de még az is pár éve volt, windows alatt... számomra teljesen szükségtelen funkció.
nekem sajnos több dolog is fagy 9.04 alatt. például exaile, scim-bridge, pidgin, update-manager
illetve például a deluge nem hajlandó megjegyezni a torrentjeimet, amint kilépek, elfelejt mindent... mondjuk bugreportolok szorgalmasan, remélem javítják. bár az is lehet, hogy nálam van a hiba...#14178: köszi, ilyesmire gondoltam én is, cska nem jelzi sehol, és nem tudtam, hogy most akkor ez van, vagy csak meghülyült a csomagkezelő.
hunfatal: ha csak a mappában levő képek léptetése a fontos, akkor erre az alapból az ubuntu részét képező eye-of-gnome is elég. én emellett (thumbnailes nézet, meg pár alap szerkesztőfunkció miatt) gthumb-ot használok, de nem az nyílik alapértelmezettben. elvileg a system - preferences - preferred applications menüben tudod állítani, mi mivel nyíljon meg, de itt csak pár alap dolgot lehet kapcsolni, képnézegető pont nincs..
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
illetve például a deluge nem hajlandó megjegyezni a torrentjeimet, amint kilépek, elfelejt mindent... mondjuk bugreportolok szorgalmasan, remélem javítják. bár az is lehet, hogy nálam van a hiba...