- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Aktív témák
-
törölt tag
tudom, hogy nincs hibernálás, de nem zavar. soha nem használtam, talán csak egyszer kipróbálni, de még az is pár éve volt, windows alatt... számomra teljesen szükségtelen funkció.
nekem sajnos több dolog is fagy 9.04 alatt. például exaile, scim-bridge, pidgin, update-manager
illetve például a deluge nem hajlandó megjegyezni a torrentjeimet, amint kilépek, elfelejt mindent... mondjuk bugreportolok szorgalmasan, remélem javítják. bár az is lehet, hogy nálam van a hiba...#14178: köszi, ilyesmire gondoltam én is, cska nem jelzi sehol, és nem tudtam, hogy most akkor ez van, vagy csak meghülyült a csomagkezelő.
hunfatal: ha csak a mappában levő képek léptetése a fontos, akkor erre az alapból az ubuntu részét képező eye-of-gnome is elég. én emellett (thumbnailes nézet, meg pár alap szerkesztőfunkció miatt) gthumb-ot használok, de nem az nyílik alapértelmezettben. elvileg a system - preferences - preferred applications menüben tudod állítani, mi mivel nyíljon meg, de itt csak pár alap dolgot lehet kapcsolni, képnézegető pont nincs..
Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Formula-1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Ableton Live 12 Suite Education
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
illetve például a deluge nem hajlandó megjegyezni a torrentjeimet, amint kilépek, elfelejt mindent... mondjuk bugreportolok szorgalmasan, remélem javítják. bár az is lehet, hogy nálam van a hiba...